Beeldhouwvakantie in Frankrijk van 11 tot 18 augustus 2019

Op een prachtige plek in de Morvan, pal aan het Lac des Settons,in de mooie, landelijke Bourgogne staat een vrijstaand huis,  waar ik deze zomer, samen met de gastheer/kok, een heerlijke beeldhouwvakantie ga geven.

Van 11 tot 18 augustus 2019  Beeldhouwvakantie in de Bourgogne  (VOL)

We nodigen je graag uit om 5 – 6 dagen te komen hakken, zagen, vijlen en je helemaal te verliezen in het maken van je eigen beeld uit ruwe steen. Je wordt persoonlijk, vakkundig en behoedzaam begeleid bij de ontwikkeling van een idee, het vormgeven in steen en de bij de steensoort passende bewerkingstechnieken. Ook machinaal werken behoort tot de mogelijkheden. Zo ontstaat een creatief proces waarin je materiaal weghaalt, maar een steen laat groeien tot een boeiend beeld!

Schrijf je <<hier>> in.

We werken dagelijks 2 ½ à 3 uur in de ochtend en 2 ½ à 3 uur ‘s middags en hebben daarvoor de beschikking over een prachtige tuin met voldoende mogelijkheden om te werken in de zon, in de schaduw of onder dak, mocht het een keer regenen. Donderdag lassen we een rustdag in, maar als je zelf de drive hebt om door te werken aan je beeld kan dat natuurlijk ook. Basisgereedschap  voor het beeldhouwen is aanwezig.

Daarnaast kun je in deze vakantieweek komen genieten van de rust, de natuur, goed gezelschap  en heerlijk vegetarisch eten. Naast het beeldhouwen  is er voldoende gelegenheid tot zwemmen in het meer op 2 minuten lopen vanaf het huis aan een “privéstrandje”, wandelen, fietsen, of een uitstapje in de buurt. Bijvoorbeeld naar het prachtige Vezelay, historisch museum Bibracte,, museum Pompon in Saulieu, de door de Romeinen gestichte stad Autun, de waterval van Gouloux, of een gezellige brocante in de buurt. Een boek lezen in een luie stoel in de zon, samen een wijntje drinken en genieten van het uitzicht vanaf het balkon over de prachtige tuin kan natuurlijk ook.

Omdat beeldhouwen zoveel plezier en ontspanning geeft, verwachten we dat je na deze week,  weer helemaal uitgerust en opgeladen huiswaarts zult keren.

Accommodatie:
Het  huis biedt ruimte aan 10 personen,, heeft een groot balkon op het zuidwesten, een grote tuin, een gezellige huiskamer met open haard, vijf ruime slaapkamers en drie badkamers.
Je overnacht in een 2 persoons-kamer.

Kosten:
De kosten voor deze vakantie bedragen  € 650,-. Dat is inclusief de lessen, gebruik basisgereedschap, 7 overnachtingen, 3 verzorgde maaltijden per dag en exclusief materiaal.

Reis:
Le Cerney, dat aan het Lac des Settons ligt, is goed te bereiken met de auto (8 uur rijden). We verwachten je op zondag 11 augustus rond 17.00 uur en nemen zondag 18 augustus rond 10.00 uur weer afscheid van elkaar.

Contact:
Voor vragen : Liesbeth Crooijmans: 06 21960598, e-mail adres: liesbeth@liesbethcrooijmans.nl

Inschrijving:
Na een aanbetaling van € 300,- op girorekening NL78INGB0006983974 t.n.v. Liesbeth Crooijmans te Arnhem, schrijven we je in op volgorde van aanmelding.

<<< schrijf je hier in >>>

http://creatiefindebourgogne.nl