Beeldhouwvakantie in Limburg van 2 tot en met 8 augustus 2020 vol

 

Door de coronamaatregelen gaat deze week door op het atelier, verzorgd met  lekkere lunch en warme maaltijd als afsluiting op de laatste dag.

Van 2-8 augustus 2020  Beeldhouwvakantie in Limburg  (VOL)

We nodigen je graag uit om 6 dagen te komen hakken, zagen, vijlen en je helemaal te verliezen in het maken van je eigen beeld uit ruwe steen. Je wordt persoonlijk, vakkundig en behoedzaam begeleid bij de ontwikkeling van een idee, het vormgeven in steen en de bij de steensoort passende bewerkingstechnieken. Ook machinaal werken behoort tot de mogelijkheden. Zo ontstaat een creatief proces waarin je materiaal weghaalt, maar een steen laat groeien tot een boeiend beeld!

Schrijf je <<hier>> in.

We werken dagelijks 2 ½ à 3 uur in de ochtend en 2 ½ à 3 uur ‘s middags en hebben daarvoor de beschikking over een buiten met voldoende mogelijkheden om te werken in de zon, in de schaduw of onder dak, mocht het een keer regenen. Woensdag lassen we een rustdag in. Basisgereedschap  voor het beeldhouwen is aanwezig.

 

Omdat beeldhouwen zoveel plezier en ontspanning geeft, verwachten we dat je na deze week,  weer helemaal uitgerust en opgeladen huiswaarts zult keren.

Accommodatie:
Dit jaar het eigen atelier

Kosten:
De kosten voor deze beeldhouwweek bedragen  € 375,-. Dat is inclusief de lessen, gebruik basisgereedschap, 6 verzorgde lunches, 1 warme maaltijd en exclusief materiaal.

Contact:
Voor vragen : Liesbeth Crooijmans: 06 21960598, e-mail adres: liesbeth@liesbethcrooijmans.nl

Inschrijving:
Na een aanbetaling van € 300,- op girorekening NL78INGB0006983974 t.n.v. Liesbeth Crooijmans te Arnhem, schrijven we je in op volgorde van aanmelding.

<<< schrijf je hier in >>>

http://creatiefindebourgogne.nl