Beeldhouwvakantie in Frankrijk van 29 juli tot 5 augustus 2018

Op een prachtige plek in Semelin, in de mooie, landelijke Bourgogne staat een klassieke, Franse boerderij, waar ik deze zomer, samen met de gastvrouw van het huis, een heerlijke beeldhouwvakantie ga geven.

Van 29 juli tot 5 augustus 2018  Beeldhouwvakantie in de Bourgogne

We nodigen je graag uit om 5 – 6 dagen te komen hakken, zagen, vijlen en je helemaal te verliezen in het maken van je eigen beeld uit ruwe steen. Je wordt persoonlijk, vakkundig en behoedzaam begeleid bij de ontwikkeling van een idee, het vormgeven in steen en de bij de steensoort passende bewerkingstechnieken. Ook machinaal werken behoort tot de mogelijkheden. Zo ontstaat een creatief proces waarin je materiaal weghaalt, maar een steen laat groeien tot een boeiend beeld!

Schrijf je <<hier>> in.

We werken dagelijks 2 ½ uur in de ochtend en 2 ½ uur ‘s middags en hebben daarvoor de beschikking over een prachtige tuin met voldoende mogelijkheden om te werken in de zon, in de schaduw of onder dak, mocht het een keer regenen. Donderdag lassen we een rustdag in, maar als je zelf de drive hebt om door te werken aan je beeld kan dat natuurlijk ook. Basisgereedschap  voor het beeldhouwen is aanwezig.

Daarnaast kun je in deze vakantieweek komen genieten van de rust, de natuur, goed gezelschap  en heerlijk eten. Naast het beeldhouwen  is er voldoende gelegenheid tot wandelen, fietsen, winkelen, zwemmen of een uitstapje in de buurt. Bijvoorbeeld naar het prachtige Vezelay, historisch informatiecentrum Bibracte in de Morvan, een van de vele sluisjes aan het kanaal of een gezellige brocante in de buurt. Of gewoon een boek lezen in een luie stoel in de zon, samen een wijntje drinken en genieten van het uitzicht over de velden.

Omdat beeldhouwen zoveel plezier en ontspanning geeft, verwachten we dat je na deze week,  weer helemaal uitgerust en opgeladen huiswaarts zult keren.

Accommodatie:
Het authentieke huis biedt ruimte aan 8 personen, heeft een grote tuin, een onlangs vernieuwde keuken, een gezellige huiskamer met houtkachel, drie ruime slaapkamers en twee badkamers.
Je overnacht in een 2-of 3 persoonskamer. Ook bestaat de mogelijkheid om te kamperen in de tuin.

Kosten:
De kosten voor deze vakantie bedragen  € 625,-. Dat is inclusief de lessen, gebruik basisgereedschap, 7 overnachtingen, 3 verzorgde maaltijden per dag en exclusief materiaal.

Reis:
Semelin, dat vlakbij Nevers ligt, is goed te bereiken met de auto (8 uur rijden) of eventueel met de trein. We verwachten je op zodag 29 juli rond 17.00 uur en nemen zondag 5 augustus rond 10.00 uur weer afscheid van elkaar.

Contact:
Voor vragen over de locatie en de reis (eventueel samen reizen) bel je onze gastvrouw Loes Wijffels: 06-14317579, e-mail adres: loeswijffels@gmail.com

Voor vragen over het beeldhouwen neem je contact op met de beeldhouwdocent Liesbeth Crooijmans: 06 21960598, e-mail adres: liesbeth@liesbethcrooijmans.nl

Inschrijving:
Na een aanbetaling van € 300,- op girorekening NL78INGB0006983974 t.n.v. Liesbeth Crooijmans te Arnhem, schrijven we je in op volgorde van aanmelding.

<<< schrijf je hier in >>>

http://creatiefindebourgogne.nl